Ibland blir jag förvånad - förvånad och nockad av förändringens vindar- lika väl som de glädjande känns som ett lyckorus i hjärtat- likaväl är det av vikt för mig och alla er andra att känna av de där iskalla eller sorgeliga vindarna - våga tillåta sig själv att känna av även de känslorma. När som helts och var som helst kan du en kylig likt nordanvind svepa över dig- det kan vara en handling från en annan människa ett nej, en icke utsträckt hand likaväl som andra sorger. Om och men och för och att du vet med din hjärna varför människan handlar som den gör, om och men och att du vet att männsikan själv har sin sorg som gör dens handling mot dig- om och men och för och att din hjärna vet allt detta, så har DU ändå alltid rätt att känna din känsla. Din känsla är din och alltid rätt för dig- känn den. tillåt dig att känna den. Det är bara du själv som kan antingen stänga av din känsla eller tillåta dig att känna den. Och avstängda känslaor- tja, många av de avstängda känslorna av negativ art är förmodligen en grund till både deprission och många ingångar i svarta väggar. Det finns en korkad strävan av att vi måste prestera föratt vara älskade, istället föratt vara älskade för dem vi är. Denna "felsträvan" kan ge upphov till de mest korkade situationer som att vi alltid uppför oss som perfekta barbiedockor i strävan för att bli älskade. Ingen är väl så korkade att den tror att den mötande perfekta barbiedockan alltid är perfekt glad och käck? Var ärlig mot dig själv och öva upp din känsla. Om du stänger av din känsla är risken också stor att du avstår de för dig rätta valen i ditt liv, kanske gör du dina livsval efter dina föräldrars känsla istället för din egna- för beteenden går i arv.

Stäm av din känsla morgon lunch middag med att fråga dig själv: Vad känner jag? vad ligger till grund för min känsla? Vad kan jag påverka?

Du är din egna vinnare om du istället för att stänga av din svidande känsla av andra människors sk lyckoinlägg på fb och andra sociala medier- tillåt dig att känna att det svider och låta det svida färdigt- det är då får tillgång till din egna fantastiska känslosfär och kan göra dina val efter den istället för efter vad du ärvt eller vad andra tycker

 

Det är varmt idag- påminner om att hålla vattenintaget högt i alla kropparSmile

Nya tankar och övning i att känna positiva känslor får du genom The PeppingApp. Detta är mitt bidrag i nuet till förändra sitt tänk. Ladda ner den redan nu från Appstore och få tillgång till dagens affirmation. Ladda ner PeppingApp HÄR