Oavsett reg eller solsken så är det med stor tacksamhet som jag ägnar  tankarna på min bil. AC:n gör den sval och skön att färdas i mellan kunderna även en varm högsommardag och likaväl hinner den bli varm innan jag kör iväg en kall vintermorgon. Sååå suveränt! Herregus så tacksam jag är över den! En turnerande coach bör ta sig fram säkert, eller hur? Och oavsett man är coach eller ej så är det av vikt att färdas i ett säkert fordon. Det minskar olyckrisken för oss alla. Smile
Min tacksamhet i tankarna är därför inte bara till bilen utan till min fantastiska samarbetsprtner Bil-Nilsson i Alingsås- Min bil hade aldrig sett dagens ljus utan dem! Och inte bara de- här känner jag mig som kund trygg i en miljö som inte är mitt kunskapsområde. Här har jag i mitt bilköp fått i lugn och ro fundera och reflektera över vad jag vill ha, vad jag kan betala och vad som är nödvändigt. Mattias på Bil-Nilsson har definitivt läst mig som kund helt rätt och fått mig otroligt trygg i mitt bilköp! Smile

Min Volvo V40 är en pärla-kan varmt rekomenderas. Står du inför ett bilköp- kolla av Bil-Nilssons sida, för tryggt bilköp :) HÄR

 

Kanske vad det fokuserandet i lugn och ro på dagen fras från The PeppingApp som också fick tankarna till att erbjuda min bil som transportmedel till finklädd dam idag-sån tur att jag då har min bästa bilSmile

Tja, The PeppingApp är ett bra verktyg till att lägga fokus på medvetna positiva tankar istället för något mindre vettigt som dagens väder tex-Vilket tror ni att vi själva har störst chans att påverka- Våra egna tankar eller vädret? Ladda ner PeppingApp: HÄR och tänk mer positivare.
Och nu ut i dagen i värdens bästa bilSmile