En gång i tiden trodde jag att inspiration för mig var enbart socialt umgänge- På något sätt strävade jag då att göra saker ihop med andra. Rent krast kan mjag säga att ville ingen göra det som jag ville så avstod jag också det jag själv att göra det som jag ville- Korkat? Idag kan jag se tillbaka och känna tacksam över att jag idag våga det som JAG vill, både ihop med andra och också själv. Varför ska man missa det som man vill göra bara för att någon annan inte vill..- Tänkvärt! Idag har jag också lärt mer om mig själv - det är inte enbart socialt umgänge som ger mig inspiration i mitt liv och  utveckling av vad jag vill och kan. En stund för mig själv oftast då en tidig morgon- Tja, det är de stunderna på tu man hand med mig själv som är sååååå viktigt och sååååå inspirerande för mig idag- tänk så mycket jag har lärt känna av mig själv genom att våga möta mig själv! Mina sovmornar är sen långtid bortbytna mot just en stund för mig själv. En stund för mig själv på mornarna har inget statiskt innehåll- dock ingår alltid några minuters reflektion och inandning av min egna känsla innan dagen startar. Och för mig, tja, så ger mig "En stund för mig själv" sååååååå mycket mer idag, i livet än just sovmornar och enbart socialt umgänge. Andra människors bekräftelse av mig är en bonus- bekräftelsen av mig själv till mig själv, Tja- den får jag på tu man hand med mig själv och det är också den som är den viktigaste bekräftelsen idag!

Idag så ingår så klart både nyfikheten och spänningen i känslan av att öppna "The PeppingApp" under en stund för mig själv- jag läser dagens fras - Upprepar den för mig själv 5 ggr och liksom andas in orden- sen har jag med mig dem in i dagen- och tappar jag bort dem- Yes, då finns de där i min Iphone som jag alltid bär med mig- bara att öppna "The PeppingApp igen och påminna mig om dagens fras- ladda ner den du också HÄR The PeppingApp- för ökat välbefinnande! Nu kan du också gilla "The PeppingApp" på facebook- Gilla sidan HÄR