En mulen och faktiskt något svaligare sommardag mot fröken väders väderlek i mina hemtrakter de senaste vecorna. För en del passar svalkan bättre än värmen och vise versa- Och jag är en stor fan av värmen och umgänge med solen. Även om just umgänge på tu man hand med solen inte har varit prioritet 1 för mig det senaste och inomhusuppdragen har varit mitt val att få till, så älskar jag ett varmt och soligt klimat utanför fönstreran. Jag tror tom att jag är effektivare, producerar mer och att både kreativiteten och nytänkandet inom mig gynnas av sol och värme!

En sval dag som denna är jag oerhörd tacksam över mitt val att tidigare i somras tillbringa 1 vecka i Turkiet och marmaris med Solresor. Att komma iväg på en vecka till varmare breddgrader då och då, är good living för mig och jag åker gärna med solresor. Sååå tacksam över mitt val över att komma iväg den veckan- och det finurliga är att nu har jag lagrat känslan alla dagar av good living and good feeling som vi hade i Turkiet ungarna och jag. Allt som vi njöt av under veckan och dess känslor har jag varit noga att lagra inom mig, bara att plocka fram en mulen dag som denna. För fröken väder - tja, henne kan ingen av oss påverka. Dock kan vi alltid påverka våra egna val- Mitt val att åka till Turkiet med solresor var ett gott val som vi gynnas av nu!Smile

Vistelsen på Club Edge Atntique med Solresor gav oss god akänbslor genom massa bad i hotellets poolar..

..Många promenader i omgivningarna med mysgt samtalande och utbyte av funderingar..

..goda möten och samtal med nya människor..

..lata dagar vid havet..

..och nya kompisar Smile

Gott val som resulterat i goda upplevesle och goda lagrade känslor att plocka fram dåd då och njuta avSmile