Som mamma till 4 tjejer där 2 numera är vuxna, har barnrummen och dess inredningar varierat och varit många under åren. Som spädbarnsmamma är det andra saker man värdesätter i barnets rum än när de sedan böra spatsera runt. Att förändra barnens rum efter deras ålder och utveckling är kul och också viktigt, tycker jag. På Barnrummet.se hittar jag idag en hel mängd fantastiskt fina och kvalitativa saker för inredning av just barnrum. Allt från möbler som sängar till barnleksaker hittar jag på sidan. Spontant tänker jag att gud så praktiskt att kunna hitta det man behöver till barnens rum på 1 sida på nätet. Sedan gör man sin beställning och får varorna tryggt levererade. Detta är ju helt superduper- så mycket tid man sparrar under småbarnstidens häktiska år genom att handla här istället för att springa runt i affär efter affär. Att kunna beställa hela rumsuppsättnigar är ju helt fantastiskt- för ni får hålla med om att det är finfint när det är ett helhetstänk i just ett barnrum!

Även om jag mest faller för de rosa prinsessinredningarna så har barrummet.se lika många fina ting till inredning till rum för små busiga pojkar.