"Det är inte regnet som förstör utflykten".. och rent krasst ska jag nog hålla fokus på just den frasen idag och i morgon- det är ju mitt egna förhållningsätt som avgör om utflykten ska bli lyckad eller ej- oavsett regn. Ofta säger och agerar vi som om någon annan människa genet ellr någon annan människa är det som är avgörande för vårt sinnestillstånd. I så fall innebär ju detta att det är ndra människor som bestämmer och äger min känsla... Hm.. Helt klart är att jag själv äger mi agna känsla det är mitt egna ansvar  hur jag förhåller mig i min känsla till det som sker- och min känsla -tja, den e till grund för mitt beteende..
Eftersom beteende känsla och förhållningssätt kan ärvas- är det av vikt att identifiera om det är min egna känsla som styr mig i mitt liv eller en känsle för någon eller något som jag har ärvt Förhållningssätt känslor och beteenden går att förändra och ägare av mina känslor ska så klart vara jag- Vem äger din känsla?

Den röda tråden mellan kropp och själ är viktig för mig. Jag vill hela tiden utveckla mig i mitt välbefinnande- lika viktig som jag idag ser rörelseglädjen i mitt liv- lika viktigt ser jag också hur kost och mental träning påverkar mig.  Rolig och glatt överrskande post är alltid kul- paket och erbjudanden- tja, visst är det spännande att få det! Gårdagens erbjudande från tidningen Må Bra passar mig som handen i hansken idag och jag ser fram emot en god höst med mer utveckling av min röda tråd och mitt förhållningsätt och känsla i just mitt liv!Smile

Må bra är ju Sveriges störst hälsotidning så helt klart blev jag superduperglad över erbjudandet, där nya träningskläder ingår