Det finns alltid en dröm bakom varje handling- oavsett om den är medveten eller omedveten. Drömmar är till för att förverkligas. Och det är bara jag själv som kan förverkliga mina egna drömmar. Det gäller bara att medvetet checka av att drömmen är min egna så attt jag inte strävar efter något eller gör handlingar som egentligen inte är mina egna utan är sådant som jag ärvts in i mitt omedvetna jag.
Hur att göra då för att plocka fram sina drömmar till medvetandet? Ta en stunds reflektion varje dag , sätt dig till rätta, slut ögonen och fokusera på någonting som du skulle vilja uppleva. Släpp sedan om och men och för och att , släppa alla begränsnngar som "jag kan inte , "jag är gör gammal, jag är för ung osv. Fokusera på drömmen i presens- som om du redan är där och börja sätt detaljer , kan du känna av känslor och dofter- positiva sådan? När är du där? Datera din dröm?
Därefter är det bra att få till en handlingsplan- se ditt startläga- dina resurser och ev dina hinder och jobba på vilka steg du behöver ta för att ta dig dit du vill. Behöver du be någon om hjälp?
Ge dig själv ordentligt med feedback för varje steg du tar.  Och sträva hela tiden för att göra din dröm sann. Mycket god ide är att lika väl låta tanken vara i drömmen, lika viktigt är att att tanken i presens ser hur det är att leva i din dröm- ditt önskvärda resultat. Ett hett tips är att checka av hur min dröm och önskvärda resultat påverkar min närmaste omgivning- det blir stora hinder av att tappa bort dem på vägen och då måste stora resurser till.  I mer medvetena drömmar finns den närmaste omgivningen delaktig å ett positivt sätt.

Mina hantlar är i nuet ett bra verktyg till att just min dröm blir verklighet- Hur får du till din hälsa i din dröm?

Jag siktar högt- och tar vara på mina drömmar och tankar på ett påoositivt sätt- ibland tar det längre till att få undan de begränsade tankarna- men jag siktar hifgher and higher och känslan av att vara just där uppe mitt i min dröm i bla författarrollen- tja, den är fantastisk i känslan ibåde kropp och själKiss

Mina bästa val till genomförande och stegande framåt gör jag i gott sinnestillstånd- därav är The peppingApp.com skapad- den är tänkt till dig som har bestämt dig för att tänka bättre tankar. Ladda ner den på den svart Appstore knappen nederst  HÄR

Har du facebokk kan du givetvis gilla både min sida och sidan för  The PeppingApp- bägge sidorna inspirerar till godare livskvalité