Ofta lägger vi människor tankarna på allt det som vi inte har- allt de som vi inte har som vi tror skulle göra oss lyckliga om vi hade. Ibland kan det också hända att när vi har det vi ville ha, så blir vi inte lyckligare utan fokuserar på något annat som vi skulle behöva ha för att bli lyckligare eller för att lyckas. Idag är det ett slags bakvänt tänk för mig- jag blir inte lyckligare av allt det som jag inte har och jag kommer heller aldrig att lyckas av det som jag inte har- rätt klokt om man tänker tillSmile Däremot blir jag hela tiden lyckligare av att lägga mina tankar och mitt fokus på att fortsätta inventera ALLT det som jag faktiskt har. Det är också detta fokus, att hela tiden fortsätta min inventering i att upptäcka allt som jag har som hela tiden gör att jag lyckas med det jag tar mig för.
Oavsett var man är i livet så fungerar tanken likadant- lägger vi fokus på det som vi inte har kommer vi hitta fler och fler skaer som vi inte har- kanske ser vi dem tom som omöjliga att skaffa och ser bara till hur "lyckade alla andra är som har detta. Vänder jag min tanke istället mot mig själv och börjar mitt trevvande tänk i att finna allt det som jag själv faktiskt har- tja, då kommer jag för varje dag finna mer och mer av vad som faktiskt gör att jag lyckas. Tankarna blir som magnetism. Och ni kan ju själva fundera på om det det första eller andra fokuset som tar mig vidare till en bättre känsla- Det är bara att väljaSmile

Vad gäller val så kan dagens val för dig som bor i Göteborgstegionen vara att besöka Kulturkalaset i Göteborg- kl.14.10 står Lerumsungdomarna Viktor Odehed & Matilda Engberg på Frilagrets scen på Brända tomten i Brunnsparken- De bjuder både på eget material som egna tolkningar av andras låtar. Detta kan var ett gott val av musikupplevelse att fylla sig medSmile

Checka av dagens fras i The PeppingApp och du får hjälp i att tänka bättre tankar. Ta dagen och appen till vara och fyll dig med allt som du har. Ladda ner appen HÄR

Så där ja - dags att skriva upp dagens tre upptäckter av allt det som jag har för att lyckas i min Måbra bok . Coaching är ett bra verktyg till lyckad känsla