Ibland kan en dag försvinna på allt och inget. Mer än någonsin är då en reflektion av dagen av vikt att ta till. Att ta ut det ur dagen som jag har gjort bra. Ta ut det ur dagen som jag jan göra bättre . Ett block fullt av reflektion- mitt alldeles egna "Måbra block"
Ett bra verktyg för att få med det som jag gjort bra idagen till framtiden och identifirera det som jag kan påverka till det bättre.Kiss
En reflektion idag var att återigen fastna för en stjärntröja- ja, jag trivs ypperligt idag i det trycket- den här är en stickad från Saint Tropez

Nu snackar vi finfint på centrums gator- två kvällar/nätter i rad är centrumgatan upplyst och full av liv- Det blir nyasfaltterat!!Smile Finfint i Lerums fina centrumSmileKiss


Vill man kan man gnälla och irritera sig på arbetarnas ljud utanför våra fönster här i centrum i den sena kvällningen- eller också  så kan man tänka till på att arbetsljudet kommer generera till mer ordningställd och fin gatumiljö i vår fina kommun- LerumSmile Tja, val och förhållningsätt till det som sker är allas vårt egetWink