Att göra medvetena val och välja kärlek- Vad innebär detta? Hur kan jag utveckla mig isjälv med ett hjärta efter min tanke och före mitt agerande? Vad påverkar hjärtats tänk i allt jag gör i livet? Jätte mycket, har jag bestämt mig för!Kiss Och valet tja, det är ens eget. Idag fokuserar jag på att välja kärlek till mig själv till andra och hela mitt liv. Jag fokuserar genom att upprepa dagens fras som visas i min PeppingApp på min Iphone och "liksom" tatuerar in frasen som en tanke". Detta medvetna val känns mycket bra! Trevlig torsdag på erSmile

Att klä in skolböckerna ett medvetet val som mamma att hjälpa till med- dock får vi tänka om vad gäller pappersval...Stoppade in ett hjärta innan den tankenWink

Att välja handväska efter behov och kläder är kul och här hittat en finfin handväska från Desigual


Likaväl som den här väskfavoriten från Versace

Jag tror bestämt att jag kan känna kärlek även till väskorWinkKiss