Det där föränderliga i livet - ibland blir man mer än någonsin påmind om hur viktigt det är att vara här och nu. I nästa minut är ju nu redan historia.
Idag sänder jag många, många tankar till dem som de senaste dagarna har misst en närstående. Jag är övertygad om att tankens kraft är stor och att den också kan hjälpa andra. Jag sänder därav iväg många tankar av styrka kraft och mod till de berörda med önskan om de kommer gå vidare i livet med alla fina minnen de har med de bortgångna. Tankar till er alla!/ Annelie

                                                            
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Dagen förövrigt tillbringas med fokus på en av mina fantastiska samarbetspartner i fokus: Studieförbundet vuxenskolan, Lerum

Höstens kursprogram är i fokus och här anmäls det idag för fullt- själv håller jag i följande kurser under hösten för studieförbundetsräkning: Målbildsträning, Iphone/Ipadintruduktion, Kom igång med Facebook för seniorer, CV ett steg närmare drömjobbet & Ta dig dit du vill Tonårsgrupp.
Hoppas att det är någon av kurserna som är vad du söker så att vi syns i höst. Anmälan gör du till Studieförbundetvuxenskolan på telefon 0302- 15858 Välkomna!!Smile

 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ett stilrent halsband från Dazzling passar min känsla idagKiss

Dazzling - Dazzling hos Mylovebasket

Är du intresserad av de kurser som jag håller kan du läsa mer i studieförbundet vuxenskolans program om själva kurserna. Du kan också läsa mer om mig vad jag kan erbjuda och kommer att dela med mig av på mina kurser på min hemsida som du hittar HÄR