Då godare livskvalité och bättre hälsa är av vikt för mig är jag också intresserad av att allas våra arbetsmiljöer förbättras och utvecklas på bästa sätt. Hos Ergoff har jag definitivt hittat en sida med brett urval till utveckling för godare arbetsmiljö. Här hittar jag en mängd stolar med olika funktioner, likaväl enklare stolar som designstolar, kontorstolar, ståstolar och ännu fler. Och likaväl som att sitta rätt så påverkar rätt belysning på våra arbetsplatser vår effektivitet och trivsel. Det är av vikt att välja rätt belysning till sin arbetsmiljö och arbetsplats. För en del är också detta självklart.
Vad som däremot inte är lika självklara val till en förbättrad arbetsmiljö är alla små hjälpmedel som kan förbättra allas vår arbetsmiljö på ett alldeles ypperligt sätt. Jag tänker på handledsstöd, mushållare och koncepthållare och här finns flera olika varianter av dessa att läsa om för att investera i just det som passar den enskilde individen bäst. I dessa tider då laptop blir allt vanligare som arbetsdator finns här också flera olika varianter av laptophållare, så att arbetsmiljön blir lika god framför laptop som vid en stationär dator. Arbetsmiljön och våra arbetsredskap påverkar människan, här är just en sida som kan få den påverkan att bli så bra som möjligt!
Smile