Fredag och veckans vardagr är förbi. Många är de som firar helg just på fredagskvällarna. Vi som arbetar kosult och frilansbasis- vi är nog, iallafall, många utav oss inte så nogräknade vilket veckonamn dagen har. Kanke är våra arbeten mer än livsstil än ett arbete? En blandad kompott av dagen och valet av mat denna eftermiddag blev att mysa till det med en stoooor familjepizza. En riktig fördel är valet då att ha min bostad mitt i centrum av en småstad. Gångavstånd till måmgt och mycket och till valet av dagens fredagsmys middag. Exra bonus blev idag att samtala med härligt glad tonåring. Smile

                <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Jag älskar svarta kläder och här är en finfin svart klänning - I like itSmileSmile

Nya älsklingströjan kommer från kappahl som vi också har gångavstånd till nu mera!Smile

Dans glädjespridare- tack för det!Smile

Sååååå gott det va!