Har du någon gång funderat på dina svaga och starka sidor? Kanske har du gjort det - iallafall de starka. De svaga sidorna kan ibland vara dem som leder oss till icke önksade resultat och situationer. Och även om jag är för att man fokuserar på mer positiva saker än negativa så kan det vara bra att göra sig själv medveten om vilka svagheter jag har. Vet jag med mig detta kan jag själv jobba medvetet och aktivt med att stärka min svagheter så att de inte fortsätter vara svagheter- bra va?!Wink
Att lära in nytt kan påverkas stort av vilka styrkor vi har i vårt sätt att lära. Att få information via textläsning kan vara lika jobbigt för en del som just textläsning är det enda självklara valet till att lära sig något, för andra. Själv har jag så mycket enklare att lära nytt när jag får praktisera och se bilder än när jag just ska läsa sida upp och sida ner. Ibland kan jag inte ungå detta och då tar jag pennan till hjälp och stryker under för mig viktiga ord och meningar i texten och gör inlärningen lättare.

    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


Ett snyggt halsband är aldrig fel att hänga på sig i höst
I går hade vi terminens första matteläxa- så hilmans bra att matteläxan består av annat än just bara tal att räknaSmile Tack vare läxan fick vi till en mysigstund i soffan med många skratt- för det var en liten actionhjälte som fullkomligt utklassade sin mamma. Tack, fröken Camilla för en bra matteläxa!Smile

Glad tjej som vann över modern!Smile