Att inreda barnens rum och alltid ha fokus på deras behov är en konst. För varje ålder så ändras behoven för vad de behöver ha på sina rum, och jag har 4 tjejer som har och växer upp hos mig. Så visst har jag hunnit med en del av att just inreda barnrum. Själv tycker jag att det bra att få tips och ideeér på inredning till  barnrummet via internet.
Ofta genom åren så har just barnens rum hos mig  haft en stor matta i fokus- en oas mitt på golvet. Smile

En lekmatta, gärna med motiv som passar barnets ålder och allt övrigt i rummet. På www.barnrummet.se hittar jag just flera alldeles fantastiska mattor att pryda barnens rum med så att en känsla för lek kan uppstå för barnen som vistas i rummet. Här finner jag mattor med motiv för de något  yngre åldrarna och även mattor som passar för de större barnen. Oavsett kön finns det här mattor som passar in till mer flick betonade rum som pojkrum. En fin barnrumsmatta som passar in med övriga detaljer i barnrummet är en detalj som jag tycker är av vikt att få till. Låt marttan bli en inredningsdetalj som gör rummet och som också håller värmen på golvet.