Tanken är allas vår egen och det är bara vi själva som begränsar oss i hur stort vi vågar tänka. Själv hade jag aldrig vågat inta entreprenörsrollen om jag hade fortsatt i samma gamla tankespår som tidigare. Och eftersom jag har brutit mitt mina gamla "vågar inte" tankar- tja, då vkan du också eller hur? Idag fokusera jag på att tillåta mig att tänk STORT, STÖRRE än vad jag någonsin gjort tidigare- så fort en "vågar inte" tanke närmar sig tänker jag en ännu större "vågar visst" tank. Och tänk jag har all rätt i världen i att göra detta- ingen annan kan hindra mig och då ska jag själv inte göra det heller - för tanken ligger ju till grund för allt som jag gör..SmileTänker jag stört kan jag alltid tänka större och det är också detta som avgör vart jag tar mig..Wink

Idag hjälper "The PeppingAPP" till att medvetet tänka stort- Ladda ner appen du också och fokusera medvetet på större tankar idag! ladda ner Appen HÄR och läs mer om den HÄR

Levis jeans - snygga som attan!!SmileKiss

Kiss

               <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tidig morgon här förövrigt- med fotbollsläger i fokus

Packad och klar- och både spänning och förväntan låg i luften. Fina tjejen!Kiss


Två gratulerande kompisar- Hipp hurra för Emma idag!

Jag är trygg förälder som en har en fotbollspelande dotter i bra fotbollsklubb. Tusen tack till bästa tränarna som gör såååå mycket gott för våra bollspelande döttrar!

 

Nu drar vi mot en härligt träningsläger!Smile

Bästa Appen?- har du testat den?SmileKiss