Ibland får man helt enkelt stuva om rejält i almanackan- tid kraft ork och energi kan ibland inte räcka till allt som man vill i stunden- En arbetstopp kan helt enkelt kräva sitt fokus. Och inställningen till den- tja, det bestämmer jag själv. Mitt egna förhållningsätt är en klar påverkan hur kvalitén i nuet blir. Så yes, nu kör vi- vidare in i arbetstoppen och förena nytta med glädjeSmile För att jobba som värd på bokmässan i Göteborg dessa dagar är definitivt att förena nytta  med nöje- att vara mitt i en fantastisk arena av kulturSmile

Redo för värdskap!Smile

En härligt kulturell arbetsarena- Bokmässan!Smile

Väninnemys - go påfyllning mellan arbetspassenSmile

Soffmys i ljusets sken- tja, kvalité även om kvantiteten av dygnets timmar dessa dagar har fokus på arbete, som också är njutning såklartSmile
Trivsel är viktigt!

En extra tanke & hjärta till de som  i dessa dagar mist en kär anhörig Kiss