Godmorgon Godmoddag Godkväll- för de senaste dagarnas tid- Arbetstoppar ter sig olika i olika branscher.  Och vikan alla bestämma hur vi tar dem tillvara och bemöter dem- att komma till jobbet och tala om hur trött man är kan förpesta en hel avdelning- väljer jag istället att fokusera på att möta värden med ett leende och bestämma mig för att vara pigg- tja, då kan arbetstoppen bli rolig och tillvaratagande.
3 dagars bokmässa och med avslut av serveringsuppdrag på Lerums fina festvåning Villa Säfvehöjd ger både mersmak av nya dagar  och intensiva perioder i bägge branscherna. Bägge uppdragen är sååå kul att uppleva och arbeta med! SmileMitt i ruschens centrum och idag en söndag i lugnets tecken - Godmorgon Godmiddag Godkväll med lugn och pigghet i fokus.Smile


Värdskap i dörren på mässan

Kvällen servitörskollegor Smile

Och visst ser det inbjudande ut - en lördag i finfina LerumSmile

Konsult och entreprenörsrollen med värdskap i fokus är ett sätt att leva och trivas i!Smile