Har du någon gång tänkt på hur dina handlingar påverkar i ett större perspektiv. Hur det påverkar andra än dig själv? Hur de påverkar andra än de som du har dig närmast? Det kan vara nyttigt att fundra på det. Ta handlingsansvar! jag hoppas vill och tror att alla mina tjejer inte kommrr tillåta sig att varken beundra eller ta efter någon blondinfälla och inte se längre än näsan räcker. Att vilja andra väl är inte samma sak som att skylla handlingen på någon annan..Nej, de blondas frestelser som lockar med ett glatt skratt er är inte ett grönare gräs- det gröna gräset skaffar du själv genom att vårda den historia och de relationer som binder den samman
Diagnoser är riktmärken att använda sig av vid sitt egna startläge- det är en utgångspunkt- vissa måste jobba mer med något än andra som måste jobba med något annat- alla är vi olika. Att skylla på diagnoser, andra eller att man har en diagnos - tja, tänk då till på den skaran människor som ger sig fasen på att fungera på bästa tänkbara sätt trots en diagnos!

Tja, mina barn - här står jag med fötterna på jorden. Vare sig ni vill eller inte har ni tagit efter mer än ni tror av mig och mitt beteende. Inte ens jag själv vet vad var och en av er har ärvt av mig. Kanske ser varken jag eller ni det då jag också har ärvt beteendet och inte upptäckt det i mitt medvetna jag. Är det något jag är bra på så är det att hitta nya vägar och möjligheter - jag hopps vill och tror att ni alla fyra ska bli både finnare och vinnare och för att bli det- tja, ta av er skygglapparna och se skaer och människor som de är- lev inte i rädslan för att göra rätt eller fel- och stå stadigt på era egna ben, lägg inte ert liv i någon annans hand- herregud det är 2013- framgångsrika drivtiga kvinnor är fantastiska framgångshistorier och vinnare- fortsätt i det ledet! Smile