Har du någon gång funderat över- Var sak har sin tid och därefter känt att valet att gå vidare har varit enklare?  Har du någon gång tvekat i att chansa på att stega på en ny stig? Det har jag- många gånger och jag har också brottats med svårigheter att acceptera förändringarna som kommer av att "var ska har sin tid".
Numera gör jag det enklare för mig själv i mina val- jag stoppar in frågan "Vad är det värsta som kan hända?
Svaret jag ger mig själv leder mig till att våga chansa eller inte- kan jag överleva det värsta som jag ser kan hända om jag chansar, då chansar jag
KissSmile

Där och då var då- Nu är nu och jag stegar med nya tankar, nya spår & ny väska stolt vidare som affärskvinna & entreprenör!SmileKiss

Och lika väl stegar min fotbollsdotter vidare på fotbollsarenan och kom igår hem med en medalj! Heja grodan!!Kiss

Det finns alltid möjlighet till utveckling- haffa den möjligheten så att den blir din!Smile