Även om jag har mina verktyg, så snurrar även jag i rondellen & fokuserar på saker som jag inte vill fokusera på & tappar fart och väg bort i från mina mål drömmar och önskvärda resultat. Dock är skillnaden idag än för årsedan tillbaka den att verktygslådan som jag har öppnat inom mig gör ocks¨å att jag snabbare än tidigare tar mig upp på huvudleden mot mina mål igen. Och det är här jag trivs att vara i handlande av egen maskin och hele tiden med mål i sikte! Handlingsplanen får mig strukturerad och jag stoppar in det innehåll av tid som jag vet så väl leder mig rätt! Här trivs jag!Smile

Jag har stoppat in ett nytt "ben" i min entreprenörsroll och i uppbyggnandet av det benet som fristående Hudvårdskonsult krävs både tid och energi till utbildning och omstrukturerande av dagen. Bloggandet har fått stå tillbaka i några dagar och jag såg att jag ligger efter - sista årsresumén av det bästa från 2013 är inte klar för publicerande ännu- jag ber om ursäkt- Den kommer- med ,ålmedvetenhet så bir det redan imorgonSmile

Livet är föränderligt imorgon blir snabbt nuet som fort går över till igår. Och nuet kommer inte tillbaka. Livet handlar om hur vi förhåller oss till dess förändringar. Förändringen jag står i med mitt nya fokus i entreprenörsrollen, påverkar hela mitt liv- men rent krast hur många situationer är det inte som påverkar just hela vårt liv? Så det är för mig iallfall fullt normalt och det gör också mitt liv till det bättre. Att vara uppdragsgivare åt generöst företag har gett mig en sådan glädje & andra små fina ting som affärskvinnan inom mig både attraherad och hungrig på att lära mer.
För varje dag som går får jag bekräftat hur viktigt ett gott ledarskap är. Ett learskap där medarbetare blir sedda och hörda, där realism och utmaning har en jämn balans. Där gemenskap, samarbete och glädje är ingredienser som uppmärksammas som positivt. Där allas unikheter bekräftas och visas behövda. Detta tillsammans med bästa utbildningarna- tja, livet är föränderligt och var och en har eget ansvar i att både greppa möjligher och förhålla oss till det föränderliga. Jag har greppat en möjlighet och ser detta föränderliga som spännande.
jag är entreprenör- som är en ganska ensamroll- i detta nya kan jag både bli ledarledd och njuta av tillhörighet med kollegor, om jag vill. Kanske har jag det bästa av 2 världar just nu.KissSmile

Utbildningstripp trots ett "bråkande" knä har hunnits med under dessa dagar som bloggandet har bortprioriterats. Nu är jag tillbaks igen- mer strukturerad och målmedveten än någonsin där njutningstiden ligger högprioriterad-för den kommer heller aldrig tillbaksWink Fräga dig sjäv vad du njuter av varje dag och planera sedan in 3 medvetna njutningar varje dag- njutnoingsbägare är också föränderlig och behövs fyllas på!

Läser ett starkt reportage i LerumsTidning idag- i reflekterandet ser jag det så klart- änglar finns!SmileKiss