Sedan några veckor tillbaka "spökar" mitt knä- spökar innebär i detta fallet att det gör ont och är svullet. Knäts v'älmående i nuet påverkar mig, mitt liva och de runt omkring mig. Idag är jag helt övertygad om att knät är en vägvisare för vilken väg som är den rätta för mig att stega på i nuet.
Att vi människor behöver bekräftelse det vet både du och jag- Idag frå¨gar jag mig hur det ser ut med den positiva bekräftelsen på våra arbetsplatser- Då menar jag stjärnstatusbekräftelsen- den bekräftelsen som jag får bara för att jag är- "Du är vacker, du är god, du är fantastisk osv. Ger vi varandra den på våra arbetsplatser, uppifrån och ner för att också kunna få den att fungera nerefrån och upp? Min egna referens säger mig att den saknas- sen kan man skylla på tid omorganisation osv- det vi skyller på blir ändå ingen lösning till att vi ger varandra den. Och vad händer med vår effektivitet när den positiva bekräftelse för vår person saknas?- Ja, effektivitet o team med gemenska som värdeord, i de teamen finns och ges det positiv bekräftelse. Herre gud- 2014 måste vi väl alla veta att INGEN växer av negativ bekräftelse- snarare tvärtom.
Vrågorna i detta ämnet som jag ställer mig har så klart att göra med min förrändrade karriärssituation att göra. Rollen som Fristående Hudvårdskonsult, Mary Kay som jag för ett par månader sedan tagit steget till är helt fantastisk! Jag jobbar mycket- absolut- men vet ni vad- 46 år gammal så arbetar jag för ett företag och med kollegor som har knäckt nöten till bekräftelsens betydelse. Alla har vi en betydlese i vårt team och för företaget och genom att sprida glädje och bekräftelse till varandra ökar vi våra möjligheter och vår effektivitet. Jag har tagit sådana steg som jag nästan tidigare skulle trott varit omöjlig.Kiss Här blir jag sedd och hörd för det jag gör och inte för det som jag inte gör.
Tänk att jag idag arbetar för ett givmilt företag- helt fantastiskt! Jag trivs JÄTTE BRA med mitt valSmile Hur trivs du där du är i din karriär?

Att själv få både sälja och vara god referens för marknadsledande hudvårdsprodukter som gör min egna hud alldeles superduper, tillsammans med att jag har gudomliga glada och bekräftande kollegor som sporrar mig till att fortsätta bygga mitt team, är att leva min dröm

Och mitt knä- så klart att det är en vägvisare till att fortsätta leva mitt i denna fantastiska roll och dröm.

Lever du din dröm? Är du kanske intresserad av att leva som jag-jag liksom du har bara ett liv och jag viker mitt liv åt att bygga upp mig själv och mitt företag- jag viker det inte åt att bygga upp någon annans företag. - Vill du veta mer av hur jag gör- maila mig annelie@annelieeng.se

Eller slå en pling 0302-770080!
Ha nu en successfull måndag -för det ska jag ha- hudvårdsinfo på tur!Smile