Så var jag då igår äntligen på plats dit jag har velat vara länge. Ibland kan jag le åt mig själv och alla de runder i olika rondeller som jag har tagit för att ta mig vidare. Äntligen är jag på plats på en yoga kurs! Som jag har längtat. Och mer och mer har jag spett på denna läntan och attraktion till att ta mig dit genom att kontinuerligt läsa Malin Berghagens blogg- Wow! Den kvinnans steg är fantastiska och hon skriver i sin blogg på ett för mig mycket inspirerande  och attraherande sett. Denna läsning har så klart sin del i att jag nu, igår har avlagt mitt första Hathayoga-pass. Som bonus blir kursen också tillsammans med en av actionhjältarna som älskar yoga. Tillsammanstid!
Det häftigaste igår var nog reflektionen väl hemma- Känslan när jag kom in i salen, i ett hus som jag aldrig tidigare hade besökt, så kände jag bara lugnet och känslan av att det var precis så som jag ville att en yoga sal skulle vara. I'm so happy - att vara där man vill och ha tagit stegen dit- är en förbaskat bra känsla. Sen att det behövs knäskador och annat som vägvisare - det är är en annan historia - Nu är jag här och jag trivs redan alldeles utmärkt hos YogaStudion
..och visst sjutton så mår mitt knä något bättre idagSmile

Tänk att jag är redan uppkliven- mentaltränad och strechad och klockan är bara halvsju!Smile Och jag trivs och gör det av frivillighet-  för att jag ser vad det ger mig att ta tillvara på mina mornar. Snart är det dax för väckning av actionhjältarna frukost och iväg till skola. Själv väntar en produktbeställning på mig så det blir en tur till lagret- Tänk det är som julafton varje gång jag hämtar en beställning- den känslan vill jag alltid bära på - att sedan ha den äran att packa upp och paketera beställningar och förbereda morgondagens klasser - känns hur kul som helst- herregud jag får nästan nypa mig i armen och mata in orden- JAG ÄR FRISTÅENDE HUDVÅRDSKONSULT!! JAG ÄR!! Fantastisk är känslan att få arbeta och dela med sig av dessa fantastiska produkter som gör min hud så gott. Att jag sedan kan dela vidare ern karriärsmöjlighet för den som vill ha en förändring- tja, det är bonusen som karriärcoach.
Jag viker inte mitt liv idag åt att någon annans företag. Jag viker mitt liv åt att utveckla mitt företag, mig själv och att ha roligt. Jag har bara ett liv- tänk det tog ett tag innan jag kom på detWink Hur många har du?

Make-up time- hämtat från en av veckans klasser- så fina mina kvinnor blir!SmileKiss

Ta ett par djupa andetag- imorgon har nu blivit idag- fyll dig med tacksamhet att du är här idag- möt din dag!
Kanske blir du påmind av att tänka gorr med PeppingApp- ladda ner den här

NamasteKiss