En månads sedan senaste inlägget-vad händer kan kanske du undra? Ja, det är nästan så att jag undrar det med.. Wink Kanske behövdes det en  2 dagars karriärkonferens,  ett medvetet val av en efterföljande rask promenad med mycket syre och sedan en stunds reflekterande och sammanfattning av helgen, för att återuppta mitt bloggande Smile

Gennom mina yrkessamma år har jag varit på en hel del konferenser- och jag kan bara säga att den här var för mig OUTSTANDING!! Smile Visst, kan både du och jag tänka att så klart att den är det eftersom den ligger närmast i tiden. Dock är det inte bara det, utan alla den inspirationen som JAG har bjudits på under dessa 2 dagar genom fantastiska framgångshistorier och inspiration till fortsatt arbete är långt över vad någon annan konferens som jag varit på har innehållit- Hur häftigt som helst!Smile

Att jag själv tackade jag till "utmaningen" och vara en av talarna på scen, hoppas jag gav inspiration till några i publikhavet. Om jag var nervös- ABSOLUT!! Jag har aldrig tidigare stått på svenska mässans scen, konferensen är för mig ny- men ändå tackade jag ja, och vet ni, det är just det som är det häftiga när man vågar vara modig att utmana sig själv i det man tycker är läskigt eller inte tror man klarar- det ger en sådan grym känsla efter det att man har presterat det maninte trodde var möjligt! Smile Tack alla ni som lyssnade på mig, peppade mig innan och för orden efteråt! Kiss

 

Idag är jag så tacksam att jag gick efter min känsla och vågade mig in i Mary Kays värld och skrev på avtalet som fristående hudvårdskonsult- alltså gisses vilken förändring av arbetsuppgifter, lärande, utbildningar, umgänge, inkomster och sprudlande glädje som jag fått. Och då överdriver jag inte- Min almanacka som är viktig för mig att styra över- den äger jag idag- JAG bestämmer när jag ska jobba! Smile Jag har också mött ett alldeles fantastiskt välkomnande i denna miljö som jag aldrig kunnat föreställa mig att jag någonsin skulle få. Och inspiration- ja- det finns kvinnor inom Mary Kay som inspirera mig mycket mycket stort! Trygghet- tja, jag arbetar idag för ett fantastiskt företag som står för marknadsplan, faktablad och annat- hur tryggt som helstSmile

 

Tänk att jag arbetar med hudvård och kosmetika och nu också kan titulera mig teamleader inom detta. Jag får coach och leda andra människor samtidigt som jag erbjuder marknadsledande hudvårdsprodukter till människor- om jag trivs! Jag stormtrivs- och det är ju det vi alla ska göra trivas med det som vi tar oss för- och för att veta vad vi trivs med måste vi själva ta reda på vad vi vill och vara modiga noga att göra det vi vill senSmile Det modet har förändrat min tillvaro!SmileSmile

Som jämnvikt till konferensens innesittande, gjorde jag ett väl medvetet val när jag kom hem- fast att soffan lockade åkte joggingskorna på och det blev raskt stegande i 30 minuter- Mitt Lerum är fantastiskt att komma hem till och ta till vara på! Smile Därefter, åkte sminket av- gel msken på- vilken tur att jag arbetar med dessa fantastiska produkter som gör så otroligt gott för min hudSmileKiss

Sumerar en massa goda upplevelser i denna härliga arbetsmiljö där jag idag trivs och har kul och har hittat mitt varförSmile

 

Tack alla delaktiga, för en superduper givande och inspirerande helg!!SmileSmile