Jag tror att vi alla har et val i att bestämma oss själva för att ta sig för det som vi SJÄLVA vill. Ingen annan utandu själv kan göra det som du vill och ingen annan än du själv är "skyldig" till att det som du själv vill göra- inte blir gjort. Tänk såååå många människor som inte är nöjda med vart de är i sitt liv- Tillhör du dem?  Tillhör du dem som skyller på chefer pengar fd partners osv, till att de inte är där de är i livet? Tja- det går alltid att skylla på någon annan- frågan är bara vad det ger dig själv för valuta i ditt liv? Den där andra skyldige kommer ju aldrig vara den som står för förändringen i ditt liv.
Bara du kan bestämma dig för att det du vill är så viktigt för dig att ta dig till så att du börjar handla och ta stegen i riktning mot ditt önskade mål och resultat. Med bestämdhet mot dig själv kan du ta dig dit. Ibland är det inte så viktigt hur vi tar oss fram huvudsaken är att de stegen vi tar leder dit vi vill!
På tre månaders arbete med Mary kay har jag tagit mig till rollen som Team Leader- bestämdhet och målfokusering är receptet och något jag gärna delar vidare. Sen om du vill göra som jag- komma vidare i din befintliga eller nya karriär, sluta röka eller börja motioner- tja- det är samma resa- bestämdhet och fokus på målSmile

Smile Ytterligare en bild från helgens givande karriärkonferens med en härlig kollega

.. och med bestämdhet kanske bilen blir tvättad under veckanWink