En morgonfunderare på vad som är skillnaden för människor som tar sig dit de vill och för de som stannar kvar i en tillvaro som de inte vill ha. Jag är övertygad om att det sitter i tänket- Vad tror du?
Tänk så många människor som gnäller på sina män, sina fruar, chefer, för lite pengar osv- Ibland kan jag fråga mig om det kanske är så att de trivs men har skapat ett system i att gnälla för att få tillräckligt med bekräftelse. varför tar de sig annars inte vidare dit de vill, ifrån beteenden från andra människor och små plånböcker? Varför lägger de energin på att gnälla på andra istället för att lägga energin på att stega vidare själv? Jag är övertygad om att en hel del sjukdomar skapas av dessa gnälliga tankar- Det är inte frun, mannen, plånboken, chefen eller arbetsplatsen som skapar sjukdomar- det är hur vi själva förhåller oss till dem.
Livet är ju egentligen finurligt- man kan se det som en lärostig- det man prövar som man inte trivs med- ja, det kan man bestämma sig för att inte göra om- och det man trivs med- ja, det tar man tillvara och månar om för att fortsätta ha tillgång till i sitt livSmile

Hur ofta får du dig serverat ordet tack?

Jag har aldrig tidigare haft så mjuka händer som jag har nu- Idag är jag mån om mina händer & bästa produkterna älskar jag att dela med mig av till andra som vill få bort den torra huden på sina händer. Smile