Singel 2014 och många är de dejtingsidor som ploppar upp framför ögonen vid användandet av internet. Jag tillhör en av de siglarna. Jag tillhör en av de singlarna som datingsiterna på nätet dras till som en magnet. Lika svårt som jag kan tycka att det skulle vara för just mig att finna kärleken på det sättet- lika lätt har flera människor i min bekantskapskrets haft att finna lycklig och varaktig kärlek genom medlemskap på en datingsida. Jag har själv inga problem med skriftspråket- men att veta vem personen är som jag samtalar med även i skriftform över nätet är av vikt för mig.
Att leta efter kärleken på datingsidorna på nätet innebär för mig att man vänder på steken. Attraktionen som sitter i människans yttre och som också vid fysiskt möte ibland är det första man tar del av en männniska, blir genom dateingsiterna det sista. För mig är det bakvänt. Visst sitter skönheten även på insidan såklart. Dock måste ändå in och utsidan överrensstämma i sin attraktion. Så är det iallafall för mig. Dock tycker jag att datingsiterna är ett fantastiskt verktyg för de människor som vill, att kunna lära känna nya potentiella partners- dessa sidorna ger ju faktiskt upphov till massa mer datande, mer kärlek och fler förhållanden än om vi varit utan dem.