Tillhör du dem som brukar ta dig dit du vill. Eller jag menar är du medveten om att du tar dig dit du vill- dit du tänker? Dit vi tar oss sitter i våra tankar- det är ingenting som jag har kommit på, tyvärrSmile Tänk vilken upptäkt och att få stå för den!!Smile
Vi blir vad vi tänker och skapar våra liv av dessa våra tankar. Därav mina vänner, är det hög tid- om du inte tidigare har börjat så klart, att tänka väl valda medvetna tankar. de omedvetna, kanske något lömska små tankarna tar oss nämligen också framåt- dock inte alltid dit vi själva vill.
Öva dig i att tänka på dit du vill med mycket positiva tankar- skapa njutningsfulla bilder inom dig där du redan är där du vill vara- Tänk som om du redan är där dit du vill- och du kommer ändra riktning i ditt liv!Kiss

Jag har under större delen av min yrkessamma karriär varit anställd. Det har alltid varit någon annans verksamhet som jag har varit med om att bygga upp. Det har alltid varit någon annan som har bestämt mina arbetstider. Det har alltid varit någon annan som har bestämt hur mycket jag har fått lov att arbeta- vissa arbetsgivare har inte råd med heltidsarbetande. Det har också alltid varit någon annan som har bestämt hur mycket jag ska tjäna på mitt utförda arbete. eftersom jag började arbeta redan 1986 på heltid har detta blivit till min sanning att så ska det vara.
Idag vet jag bättre- ovanstående är ingen sanning att det måste vara så. Sedan 4 år tillbaka arbetar jag i egen regi. Självklart var det svårt i början, då min gamla sanning fortfarande var en sanning och det inte fanns en chef som bestämde. Nu vet jag bättre. Jag har aklimatiserat mig bort från den sanningen som inte behöver vara en sanning. Idag äger jag både min almanacka och min plånbok. Jag ser mig själv och min kunskap som värdefull. Jag bygger upp min egna verksamhet- så som jag vill- efter mina värderingar och riktlinjer- Om jag trivs? YES!! Sedan 4 månader tillbaka har jag också vågat stå på ett helt nytt ben i mitt företagande- ett ben som min tidigare sanning också sa till mig att vara omöjlig för mig att jobba med. Idag är jag även fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. I denn rollen får jag äran att presentera de bästa hudvårdsprodukterna som gör min hy alldeles fantastisk( från att ha haft finnar även upp i vuxen ålder), för hur många kvinnor jag vill utan att någaon annan bestämmer antalet eller var jag ska göra min presentation för dem.

Min gamla sanning har mer och mer suddats ut och jag vet att det sitter i tänket. Det fungerar ju alldeles utmärkt för att vara kvinnlig entreprenör- Jag bytte tänk! Hur tänker du?

Från anställd till mässan till scandinavium- yes, med rätt tänk är det möjligt!