Ibland kan jag undra hur livet skulle te sig om jag var en av dem som vann 10 miljoner på casinospel på nätet. Hur skulle mitt liv se ut? Först och främst skulle jag lösa in alla kostnader som är möjliga att ta bort. Banklån och telefonabonnemang skulle bort. Jag skulle se till så att jag hade minnimala boende och vardagskostnader- hm, visst låter det märkligt. Jag spekulerar i vad jag skulle göra om jag vann 10 miljoner kr och det jag börjar med att nämna är att jag skulle ha så lite utgifter som möjligt, då- när jag har pengar att betala medWink
Min hemma miljö skulle ses över. Köket skulle renoveras & möbler skulle bytas ut. Nån eventuell flytt? Ja, kanske- men jag trivs där jag bor och så mycket större , är jag inte intresserad av så till att börja med skulle jag renovera och fixa mitt bevintliga hem till ett drömhem.

Jag skulle också avsätta mer pengar till välgörenhet än vad jag gör idag. Inom det området vet jag också vart pengarna skulle gå.
Jag skulle stoppa in en slant i mitt företag, så att anställning av specifik personal skulle kunna ske. Jag tror på att alla människor mår bäst och utvecklar sig bäst om de få göra det som de tycker är roligt och som de vill göra. Och vissa sysslor skulle absolut jag kunna anställa för att få till.
Resebägaren skulle må gott av dessa pengar- för helt klart skulle jag vidga mina vingar och ge mig t på fler resor än vad jag hittills gjort. Likaväl som några resemål långt bort i världen skulle kunna besökas- likaväl skulle jag kunna när som lägga pengar på att bryta vardagen med små turer några dagar hit och några dagar dit.  Jag skulle också bjuda med mig människor runt omking mig som också skulle må bra av att få bryta sin vardag. Hur mycket som 10 miljoner skulle räcka till känns svårt att uppskatta, men visst skulle ett och annat klädesplagg till mig och barnen också inköpas. körkort och utbildningskonton till barnen skulle också fyllas.
Känslan av att ha varit och sneglat på ett liv med 10 miljoner kronor känns god. Jag skulle absolut vilja vara en av de vinnarna som vann dessa pengar