Oj! oj! oj! Det var ett tag sen.. närmare bestämt ett halvår. Tiden tickar mer långsamt tycker vi ibland och alldeles för fort vid vissa tillfällen- och ändå håller tiden alltid samma takt. Därav kan är min slutsats att det är av vikt och allas vårt ansvar att stoppa in det bästa innehållet i vår tid. Som entreprenör och egen företagare trivs jag ypperligt med den flexibilitet och frihet som jag har skapat möjlighet i min tid idag. Frihet är för mig att ha medbestämmande och eget val till vad jag ska göra i min tid.
Sedan sista nlägget här i augusti förra året har jag tagit mig till rollen som Sales Director inom Mary Kay. Jag har investerat mycket tid till att ta mig dit- jag såg nämligheten vinsten för mig i att vara därKiss Idag jobbar jag altivt med våra produkter - fantastiska sådanaSmileSmile, som gjort min egna hy helt acne fri- efter alla år!! och dessutom fylld av lyster som jag trodde var omöjlig för min problem hy. Där utöver arbetar jag med att coacha och leda fler kvinnor fram.  1 gång / vecka samlas vi i grupp och utvecklar oss tillsammans i kunnande om produkter eller stärker vår självkänsla med andra små övningar. Bland det bästa med våra veckoträffar är att gäster får komma och vara modeller och prova våra produkter och vi utbildar oss samtidigt- och allt är kostnadsfrittSmile Jag älskar verkligen våra tisdagsmöten idag- I min lilla småstad har vi superkul på tisdagskvällarna vilket gör lärandet så enkelt.

Med ett atttraktivt mål i fokus är det enklare att hålla planen och nå dit- målfokus är vad somskiljer en vinnare från n förlorare och vi väljer själva vilken grupp vi vill tillhöra- jag har valt- I like to be a winner- Vad trivs du med?

Öppna frågor till dig själv om vart du vill och där efter SMART mål- specifikt mätbart attraktivt realistiskt tidsbestämt och sen gör en handlingsplan- veckoplan- månadsplan-årsplan . Sen handlar det om dig ACTION!! Eget handlingsansvar- yes, det är just vårt eget. Ju mer bestämd du är att nå målet ju större är chansen att du når dit- som ledare vill jag att alla ska nå sina mål. Och för att kunna nå mål- måste vi alltså sätta dem! Go for your goal

En fantastisk vägvisare till att jag är på den vägen som jag vill vara och för varje steg tar jag mig närmare mitt nästa målSmile

Ta vara på din fredag- så innehållet blir det som du villKiss