Vem tänker du på som den mest bestämda i ditt liv? Vem är det det som bestämmer vart du ska och vart du inte ska? Min förhoppning är att du svarar DU själv på bägge frågorna.
Det är ingen annan än du själv som har bestämande rätt vilka steg som ska tas, vart de ska gå och om målet ska uppfyllas eller inte- Valet i ditt liv är ditt.
Ibland kan det för stunden kännas bättre av att lägga ansvaret och valet på omgivningen- ett långsiktligt mycket tokigt fel.

Att bestämma sig för att vara den bestämmande i sitt liv krävs just ett riktigt bestämmande av en själv. I min bransch skulle jag kunna skylla allt på omgivningen- om ingen är intresserad av att vara värdinna och ha hudvårdsklasser och prova nya produkter. I stället kan jag ta eget ansvar och checka om jag har frågat tillräckligt många och om jag verkligen har berättat hur mysig en hudvårdsklass med väninnorna är. Att alla på klassen helt kostndsfritt får stor städa huden från döda hudceller, återfukta och ta på en make up. Att upplysa omgivningen om att med mig får alla prova produkterna på den hud de hör hemma- Unikt? Absolut! Vilket också handlar om att jag måste bestämma mig för att just berätta detta och fråga om de vill testa "mina" produkter.

Bestämdheten i vart jag vill och vart jag ska innebär att jag har en vision. Jag vill att fler kvinnor får just denna möjlighet att prova just de bästa hudvårdprodukterna för just sin hud- Jag vill att fler kvinnor får möjligheten till just den karriärsmöjlighet som jag själv besitter.

Alla har vi oftast fler val än vad vi tror. jag tror att just bestämdheten och komandotagandet kan vara det som skiljer oss åt.

Kvinna eller man- ta komandot till ditt mål. Våga sätt ett mål- Bestäm dig fr att genomföra det... För att nå vissa saker, får man hoppa över och tacka nej till vissa andra. Men det är just på detta sättet som du skapar friheten att göra det du vill i just ditt liv.. För att DU är den som bestämmer i JUST DITT liv..

 

Sales Director för Mary Kay-En roll många fler borde sträva efter- ask me, I know to do it..Smile