Har du någon gång drömt om att själv bestämma vilka arbetstider du vill ha- har du drömt om att bestämma var du vill arbeta- Har du haft önskningar om att arbeta mer hemifrån och har du någon gång tänkt tanken vad du skulle må bra av att själv få bestämma VILKA du skulle arbeta med.. ? Har du också allt som oftast eller iallafall ibland slått bort dessa tankar med att det är helt omöjligt.?

Mitt arbete som hälsocoach och sedan karriärcoach fick just dessa tankar att slå rot- För varje arbetsuppgift som jag kunde brta av hemifrån istället för att åka till en lokal för sittandes skull, förde med sig så mycket gott Dock hade jag begränsningar på den tiden vilka av veckans dagar som jag kunde utföra det arbetet som behövde utföras på plats (fysiska möten). Dock hade jag iallafall strechat min världskarta, så att att min egna världsbild numera såg möjligheten i att arbeta iallafall en del hemifrån.

Hjärnan är en "korkad" muskel- den kan och vet bara det som den har blivit matat ded- för att den ska se mer måst vi själva lära den mer. Innebär att gå utanför sin trygghetszoon.

Som egen företagare och i många uppdrag underkonsult- var det alltid någon annan som bestämde var, när, med vem som jag skulle arbeta. Mellan vilka tider och vilka dagar som jag skulle arbeta bestämdes av någon annan och också hur mycket jag tjänade. Min hjärna kunde inte ens tänka tanken på att jag skulle kunna arbeta och vara den som bestämde själv var när hur och med vilka jag skulle arbeta. Den kunde inte ens tänka tanlen på att jag skulle kunna ha möjlighet att arbeta hur mycket JAG vill och därav tjäna hur mycket jag vill.

Idag vet jag att det är helt möjligt. Idag har jag skapat min egna arbetsgrupp- är du driven framåt företagssam och gillar hudvård och kosmetik har jag en plats för dig också- och arbetar med att utveckal antalet till fler. Jag bestäm

Tjejerna i min arbetsgrupp glada proffsiga och älskar teamwork

Jag bestämmer också vilka veckodagar som jag arbetar. Vilka veckodagar som jag arbetar hemifrån och

vilka som jag arbetar på borta plan. Jag bestämmer hur lång tid mitt arbeta ska ta- och jag bestämmer hur mycket jag vill arbeta per dag per vecka per månad och per år. Det innebär att jag själv bestämmer vad jag ska tjäna!Smile Om jag trivs- YES!! Jag har ett resultat av att äta frukost i lugn och ro med mina små tjejer- därav en morgon promenad för att sedan vara startklar för dagen runt kl.09.00. Många gånger börjar jag med mailgenomgång till nyhetsmorgon- hemmakontoret flyttar dess

a mornar ut i vardagsrummet :) Dagen därefter ser olika ut och jag stoppar idag in arbetet efter hur mitt övriga liv ser ut. Jag trivs ypperligt i detta blir effektivare mår bättre och tjänar mer pengar.

Jag arbetar på ett enkelt roligt och proffessionellt sätt. Jag behöver inte reta mig på en bestämmande chef eller att företagets värderingar inte går ihop med mina. Jag är idag uppbackad i att vara en stolt kvinnlig företagare och går i bräschen för att fler ska våga gå in i den rollen. Gärna i lednng av mig Smile

Hör av dig du som tror att din drömmar om ett friare yrkesliv där du själv bestämmer över arbete schema och intäkter inte är möjliga för dig- jag ger dig gärna koden. Den finns! Jag är en fantastisk referens av den!

Mallorca och Marbella- dit gick arbetsresorna förra året- inget jag tidigare jag någonsin trott att jag skulle få uppleva. nu vet jag att alla kan uppleva det- bara du bestämmer dig!