Inspiration! Vad är inspiration- så klart inspireras vi av olika saker ting och människor - vi är ju olika. Dock kan jag tro att OM vi istället för att tillåta oss känslan av avund kan inspireras av mer än vi tror att vi inspireras av. Tillåter vi oss detta kan vi få gratisskjuts till så mycket mer i livet än vad vi kan ana.

Stort stort Grattis Måns Zelmerlöv idag- Sveriges stora Hero- Europas stora Hero! Så kul så grymt så bäst! Och vilken inspiration- att aldrig ge vika från sitt egna mål- sin egna känsla av vad man vill uppleva- oavsett hur andra tycker tänker om det. Det är ett hårt jobb att genomföra den resan- men så väl värt det när man som Måns nått fram!
Alla kan vi inspireras av Måns och använda hans resa i våra egna liv- Listen to your heart and do what you want!

Alla gratisskjutsar av inspiration är väl värda att ta till sig- Du är värd att göra det du vill och kan- Lyssna till den känslan!Kiss Allt är möjligt- if you do!Kiss