Knäck nöten till nätverkande - det kan ge dig så mycket och lite till Kiss Likaväl yrkesmässigt som personligt så är nätverkande ett verktyg till att utveckla sig själv sin kunskap sin förmåga att dela med sig. Nätverkande för mig handlar om att byta ut bokmärkssparandet till kontaktssparandet och göra positiva avtrygg som gör att min mötare vill återkoplpa i ämnen som berör mig.

Idag har jag ett gott nätverk som täcker både en mångfall av yrkestitlar åldrar kön och olika klandsmän. Kul givande tryggt och utvecklande skulle jag beskriva att bygga upp ett nätverk. Annelies nätverk finns på facebook som grupp att kunna tillföra oss Lerumsbor mer och gott.- Gå gärna medKiss Kanske har du en tjänst vara event eller nåt annat som du vill dela där eller varför inte göra en sökning. Att söka efter det man söker att be om hjälp så klokt så bra att öva och så värdefullt att öva- så bra att jag har ett nätverk, för däri har jag trevat mig fram imitt övande i att söka och be hjälp. Så kul det är!!

Nätverk ger om du ger - du får alltid mer tillbaks om du ger bli en nätverkare som delar med sig för andras skull o du kommer å det du själv söker I prpmise Smile

Min goda facebook vän Cecilia Kärvegård gästar Göteborg på onsdag med en fantastiskt föreläsning -missa inte det! Anmäl dig gärna här att du kommer! Kiss FÖRELÄSNINGEN SOM INGEN JÄVEL VILL SE, i Göteborg

Nedan - jag själv från karriärkonferens på post hotellet i våras- jag hade aldrig hamnat där som talare på scenen om jag inte lärt mig nätverka för x antal årsedan tillbaks- Tusen tack min bästa coach lena Köhlin för detta och mycket merKiss

I nuet lite läppstifts provande och handsetspackande- Morsdag står för dörren och mammona älskar gåvorna från min webshop :) Jag med jag är ju också mamma Wink annelie.eng.marykay.se