I dessa studenttider.. funderar.. hur vet man 19, 20 år gammal vad som är rätt för en själv vad gäller yrkesmässiga steg..
När jag tog studenten trodde jag att den rätta världskartan var ett fast måndag till fredags jobb. Den kartan var lika med lycka. Idag x antal år senare vet jag att den kartan kan inge trygghet för många.. att varje dag veta vad man ska göra och varje månad kommer det in samma summa på lönekontot. Idag x antal år senare vet jag också att den kartan inte inger lycka för mig..
Jag är så tacksam så glad över att jag vågade, över att jag hade modet till att förändra.. till att offra tryggheten till att söka efter vad som blir bäst för mig vad gäller mitt yrkessamma liv. Referens- tryggt anställd måndag till fredagsjobbare, tryggt statligt till på köpet i xa antal år- idag möjligheter att styra både min inkomst och min arbetstid hur mycket jag själv vill- Yes, ni tjejer som läser detta- Idag bestämmer jag helt och fullt över mina dagar- hur mycket jag vill jobba vilket också styr hur mycket jag vill tjäna- fantastiskt! Att det för mig är möjligt att leva så!!Smile Visst offrar jag tryggheten i att det alltid kommer in samma summa på kontot, men jag ökar möjligheterna till att det istället kommer in mer pengar på kontot- jag trivs med mina flexibla arbetsdagar, jag trivs med att sätta mitt arbetsschema själv, jag trivs med att vara fri att jobba på vilka av dygnetstimmar som passar mig, jag trivs med att vara den som var modig att byta bransch- jag trivs med så bra i rollen som Sales Director för Mary Kay.

Mig och mary kays fantastiska produkter finner du här Och kom ihåg ihåg tjejer ett steg framåt kan vara den stora skillnaden till om du rundar hörnet och tar dig till din alldeles egna framgångshistoria eller inte- Just do it!

Vill du veta mer om hur jag har burit mig åt till att våga vara modig att ta ta mig dit jag är- eller kanske du tom skulle vilja jobba med mig - då ser jag med glädje fram emot att höra från dig: mail KissKiss


Året är 1986..


Året är 2015..

Var sak har sin tid, men vänta inte för länge att ta tillvara livet och de möjligheter som finns för att skapa det så som du själv vill ha det!Kiss