JJuni juli augusti = Våra tre sommarmånader..? Tja,min minnesbild pratar med mig om varma soliga 3 månaders perioder under hela min barndom och uppväxttid..Är mina minnesbilder förskönade bilder? Tja kanske- men frågan är om det verkligen var så kyliga vindar som vinade under min barndom som nu, juni 2015.. för juni har börjat kallt utan tanke på sommar.. Sommargarderob 2015-Ska den somriga tunna garderoben bytas ut mot regnkappa gummistövlar tjocktröja och ett par Johnny Bulls.. Först blir min tanke o känsla negativ- men sen börjar jag nu vara tillfreds med tanken på en sådan sommargarderob- den är ju faktiskt hur praktisk som helst-Den fungerar ju hela året!! Kiss
 Jag lägger extra fokus på att hitta ett par åretrunt boots och är helnöjd med min tankeSmile- de tunna sommarsandalerna blir i tanken utbytta mot ett par härligt snygga boots- så rätt!! I allafall för mig. Söker runt och footway inspirerar mig stort- korta halvkorta eller höga i modellen- vad har jag mest användning för? Gillar skarpt den korta modellen- och kan tänka mig att den också passar finfint till kortare tunnare kjol under eventuella soligt varma dagar denna sommaren- och sen till hösten-ja, då blir de ursnygga till något längre kjol- stiliga blir de tillsammans med finbxan och så där ledigt härligt vardagsklädd till ett par jeans. Vilken investeringsmöjlighet min förlikning med tanken har gett mig- Känner mig hel nöjd!!Smile
Ibland handlar det ju bara om att acceptera och förlika sig med sin egna tanke och det egna målet kan då bli hur bra som helst. I mitt fall är det så mycket mer för pengarna att investera i ett par året runt boots och slippa frysa, än ett par tunna sommarskor.
Så nöjd jag känner mig nu-Nöjd över att tanken gav mig en fortsatt underbar känsla till våra tre sommarmånader juni juli augusti- bara jag har rätt beklädnad på- praktiskt snygga boots- I love the feeling!Kiss