Bor du stort.. bor du litet.. tja, kanske spelar det ingen roll.. kanske samlar du en del onödigt ändå. Vad är onödigt? För mig är onödigt ALLT det och ALLA de saker som jag inte använder.. de saker som jag tänker att jag ska använda i " bättre tider" . Det är också en del saker som ger minnesbild av något eller någon. Och ändå vill jag inte samla har jag kommit på.. kluvet - absolut! Imitt fall handlar det om ett ärvt beteende nedstigande led i flera generationer- hela rena saker gör man sig inte av mig- de kan alltid komma till användning- köpt nytt för att spara- japp också det tankesättet har jag ärvt.. det nya läggs underst i skåpet för att sparas och det gamla används tills det nästan är sönderslitet- för att spara på det nya..Bägge beteendena har jag haft med mig länge och väl, dock-Genom åren har jag rensat, men ibland e jag tillbaka och samlar på mig- hur gör du? Hur ser ditt hem ut? har du bara ting som du använder..?

Iallafall ger det mig en riktigt go känsla när jag gör medvetna gallringar- det är som om jag tappar 10 kg- och de behövs tappas- seminarieklädsel väntar framigenom..Kiss
Tänk, jag hade en väninna som flyttade runt ofta under både vår barndom och tidiga vuxenår- för mig var det heltokigt att hon alltid hade nytt bohag efter varje flytt-ingenting fanns kvar av det gamla hemmet.. Jag fick nästan ont i magen och tyckte på något sätt att det var sorgligt.. Herre gud.. på den tiden var det också en hemsk känsla att ens tänka tanken på att handla seconhand eller begagnat.. Sådan tur att beteende kan brytas och nya tankar är till för att födas- för vet du- man väljer ju själv om man vill leva kvar i gamla ärvda tankar och beteenden eller om man min välja nya fräscha tankar..

Att leva hållbart och handla begagnat och seconhand är fantastiskt- saker ting och kläder återanvänds istället för att slängas - superduper!! Smile Och eftersom jag som sagt har en väntande seminarieklänning att spana efter och komma i- det är inte min grej att byta storlek.. så behöver jag känslan av att tappa 10 kg..så jag röjer och rensar här hemmaSmile
Nedan kommer några bra ha möbler som tja, kanske kan göra mer nytta hos någon annan än i vårt hem- hör av dig om du är intresserad av någon av möblerna eller alla Smile

 

Sideboard/sängbord- säljes!

Media/tvbänk-säljes!

2sitsig Mio soffa- säljes!

Spel leksaker kläder - ja, det är blandad kompott av vad vi rensar ut här hemma och påannonserar på flera facebookssidor- så bra egentligen- handlar vi av varandra handlar vi billigare och kläder ting saker möbler böcker och leksaker får näst intill ett evigt liv- hållbarhetskretslopp Smile