Finns något talesätt att livet är ett ständigt lärande- ständigt låter i min värld mindre positivt. För det hur häftigt som helst att hela livet kunna lära mer om sig själv, om vi vill så klart. Vi har ju alltid ett val. Vi kan välja att ta på skygglappar, släppa vårt egna handlingsansvar och låta negativa tankar och känslor flöda i situation efter situation. vi kan till och med tycka att live är orättvist att man som enskild individ ställs inför olika situationer medans alla andra har det så mycket ättre..

Tar jag istället och reflekterar över lika väl för mig goda situationer, så är det den bästa läroboken i personlig utveckling. att alltid titta på mitt egna handlande och resultatet i en situation- att alltid titta på vad jag själv kan förbättra- Visst, är det såå mycket enklare för stunden att titta någon annans skyldighet till ett ev mindre bra resultat i en situation.. och visst kan någon annan ha ett finger med i spelet- men det kan varken jag ller du föränra- det ända vi kan förändra är våra egna handlingar och tankesätt- vilket får mig att växa oerhört som människa.

Självklara siffror blev i helgen så lärorika siffror- siffror ska räknas och inte skummas över! Lärorikt- japp- klart att jag vet att ett exakt resultat blir genom räkning.. det är alltid en chansning att batra skumma och noggranneheten i mig behövde helt enket plockas fram och göra sig påmind- en lärande i situation- om än inte exakt för stunden.. men genom reflektion så absolut!  Lärande av livet- så viktigt för min egna utveckling!

 

 

Rollen som hudvårdskonsult för Mary Kay ger mig en fantastisk utveckling - hela tiden lär jag nytt om produkter hur de fungerar och vad de ger för olika resultat på olika hudtyper- Ledarskapsdelen inom Mary kay som jag också valt att arbeta med ger mig så mycket utveckling och utbildning. jag har bästa jobbet- jag samlar på verktyg till att lösa olika situationer- produkter till mina kunder och och som ledare- att servera de inre verktygen så att var och en av dem som jag leder arbetar med sitt egna handlingsansvar Kiss Trvselfaktor= enorm!!Kiss Do like me chanche your life with new work! Kiss