Idag var jag färdigjobbad kl.10- jag hade varit på kontoret och hämtat varor- jag hade levererat till kunder påvägen tillbaka- fri att göra vad jag ville resten av dagen- väl inplanerad att arbetsdagen idag skulle se ut så- skolavslutningsdag var idag viktigare!Kiss

Yrkesrollen som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay, ger mig just den friheten att kunna sätta mitt egna schema och bestämma över mina egna dagar- vilket är en oerhört drivkraft för mig. Därmed inte sagt att jag inte arbetar , för det gör jag- men jag gör det på de tider det passar bäst för mig och faktiskt - mitt arbete idag är så pass roligt givande och utvecklande att många gånger tänker jag inte ens på att jag arbetar när jag just arbetar.
Jag är övertygad om att ju mer njutning och ju mer roligheter vi stoppar in i våra dagar- ju mindre grå bli våra dagar. Sen gäller det att bredda sig i vad som är njutning och roligheter- för mig har det blivit en drivkraft att våga vara modig till att ha roligt på arbetet- som hudvårdskonsult har jag fantastiskt roligt- att ha en hudvårdsklass under 1,5 timma och leda 4 kanske för mig okända kvinnor, genom helrengöring av ansikte och händer och samtidigt ta del av och lyssna på vad de tuycker och hur de sköter sin hud. För att sedan få reflektion i hur deras hud känns- japp tjejer- den 1,5 timmen är såååå rolig- det är så kul att ha dessa klasser- kvinnor som tillsammans blir rena och mjuka i huden och direkt ser ett synbart resultat- Wow- det ger mig också påfyllning av energi! Inom mig vet jag också att varje gång jag haft klass så har ytterligare 4 kvinnor gått ifrån mig och därav varit storstädade från döda hudceller. För döda hudceller tjejer- det är helt onödigt att samla på- kan skapa oreda i huden som torrfläckar.

Mina hudvårdsklasser är roliga - de är enkla och ändå proffessionella- så en vanlig dag på mitt jobb kan bestå av just en kul stund med 4 damer kring ett bord fullt av kvalitetssäkrad hudvård :) Hur ser din dag ut? Vad stoppar du in för 3 njutningar varje dag ? 3 njutningar? Jo om du själv tar kommandot och varje dag ger dig 3 njutningar så kommer du bli påfylld och inte vara beroende på om andra gör det roligt för dig eller ejSmile

Mina 3 njutningar idag: Powerwalk, 15 minuters mental träning och skolavslutningsnjutande