Visst är det så att vi fattar våra bästa beslut och gör våra bästa handlingar när vi är i en god sinnesstämning. Det är alltså vår eget ansvar och kan kan man kanske kalla plikt till oss själva att också därför hålla oss vid en god sinnesstämning. Under hela livet möts vi av situationer händelser och människor som kan påverka vår sinnesstämning på ett för oss negativt sätt. vi kan liksom bli kidnappade ur vårt goda sinne. Vi är alla olika mottagliga vad gäller att kidnappas ifrån vårt mer positiva sinne till det negativa. Olika saker händelser situationer och människor berörs olika mycket. Det foinns också en mängd olika "verktyg" för att snabbt som attan plocka upp sig själv om man har dikeskört och hmnat på villospår från sitt mer goda och positiva jag.

Kan man lära sig att fokusera på det positiva i dagen istället för det negativa- tja, då är jag och många med mig övertygade om att allas våra dagar blir mer positiva.

En positiv sinnesstämning är till glädje och lycka för både dig själv och andra. Tillhör du dem som har svårt för att hålla dig i ditt positiva sinne, tillhör du dem som gärna får vardagen att se gråare ut än den gör istället för att leta efter de ljusa stunderna? Kan var så att du kanske har b12 brist.. För likaväl män och kvinnor som vill bevara och upprätthålla sin känslomässiga balans och positiv sinnesstämning kan just tillskott av detta ge ett fantastiskt resultat.

Vardagen är till för att kunna le när du hänger upp tvätten i tvättstugan. Istället för att klaga över att det tar tid och är tråkigt är vardagen till för att du ska kunna vara glad över att tvättmaskinen fungerade ännu en gång och att den där fläcken du trodde var omöjlig att få bort faktiskt har försvunnit.

Öva upp din positiva sinnestämning med just de verktyg som du behöver och nå ditt bästa vardagsljus!Kiss