Klänningarnas månad- Att var en tjejmamma innebär också att jag ser maj och juni månad som klänningarnas månader-Konfirmationer. skolavslutningar och studenter- många är de klänningar som har passerat i vårt hem inför dessa högtider. Även om man inte är någon flickflicka i den bemärkelsen att man går omkring i klänning jämt i vardagen, så har det alltid varit av vikt för dem att fira och vara klädda i finaste klänningar.

Igår avslutning på mellanstadiet för minstingen och idag avslutning på högstadiet och en fin vitklädd actionhjälte trevade nyss iväg. Till lunch är hon tillbaka och påriktigt är nu det efterlängtade sommarlovet här- Välkommen sköna sommar och lovKiss

Avslutningsvit actionhjälte finaste sommarklänningen köpte vi på nelly

Sommarlovet - äntligen- vind i seglen sovmornar- sol- bad och bara vara och klänningarna kommer finnas där i dessa somriga månaderKissKiss