Så var det dax- den årliga badsäsongen är här. Den årliga ångesten hos mångt och många om avrför man inte skärpt till sig tidigare och tagit hand om hud och hull.. känns tankegången igen? Men vet ni tjejer- det finns möjlighetr att börja "justera det man vill få bunkt med även nu- Jag använder själv celluit cream och efterföljande lotion som "stramar åt huden samtidigt som den återfuktar. Även om jag inte är i hamn till det resultat som jag självvill nu så är jag iaf imponerad av resultatet so far. Skillnaden som jag skillnaden i mångt och mycket är regelbundenhet- och det är vad jag gör nu- jag smörjer mina "ömma partier varje dag, varje dag 7 dagar/ vecka- och ja- visst kan du tänka - det har inte jag tid med- och visst kan även jag brottas med vad jag vill och önskar stoppa in i min tid.. Men vet du att smörja in mina "ömma partier tar mig varje gång endast ett par minuter och för varje dag som jag gör det är resultatet bättre och jag är närmare mitt önskvärda resultat Smile Om jag älskar Mary kays produkter- yes! Och jag älskar synbara resultat- det ger mig en kick till att fortsätta lägga dessa ett par minuter varje dag!!Kiss

Ett synbart resultat av vad likaväl kroppsprodukter kan ge som vad enklaste rätta make up produkterna kan skapa i mitt ansikte- lovely feeling- sommarfin känsla är en fin och härlig känslaKiss http://www.annelie.eng.marykay.se