Händer och fötter lena som bebisrumpor- omöjligt tänker många. Ålder och grövre arbete sätter sina spår. Absolut- dock! Det finns möjligheter att påverka huden på händer och fötter till mjukare hudKiss

Bästa produkterna för mig ett handsett bestående av hand softener hand scrub och handcream- allt i doften av melon. Ljuvlig doft sommarfräscht som bara den förutom att produkterna vårdar och läker min hud- med skrubben skrubbar jag bort döda hudceller ( exfolierar) softener- smörjar jag på de torraste partierna som hälar och armbågar- även där jg har små sår- och japp- huden blir som pånytt född. en ärtas klick med scrubben i en balja på med hett vatten resultatet blir skummande gott. I med torra fötter- itt och njut i ca 15 minuter scrubbar av med lite mer scrubb sköljer av handdukstorkar och smörjer in. Och fötterna blir sommarfina- ett fin fint lack i somrig färg och även fötterna är midsommarfina Kiss

På tisdag 16/6 har du möjlighet att testa detta sätt på dina fötter - helt kostnadsfritt! jag och mina kollegor bjuder in till midsommarfina fötter- Tisdag kväll mitt i Lerums centrum- Anmälan krävs Kiss Anmälan

Fina midsommarhud blir mitt tema de närmsta dagarna- både min egna och andras- även din? Smile