Även om vi mitt i livets levande inte alltid tänker medvetet på det så vet vi att livet handlar om ytterligeheter- ibland blir dessa ytterligheter extra påtagliga och exra koncentrerade.. Eller vad ska man säga när det samma helg handlar om pronsbröllop ett troligt mord på en ung flicka och cancerdöd av en folkkär skådespelare. tre händelser som i detta nu berör större delen av vårt iland. Sorg och glädje stora känslor och nu så viktiga att känna. Att glädjas med prinsparet i deras bröllopsyra - så fantastiskt roligt och glädjande. Så vackert och så kärleksfullt- Tacksamheten är stor att hela svenska folket , om man ville så klart, fick ta del av hela deras dag genom tv-apparaterna. Givmilt tycker jag!Kiss
I stunden av dråd död och lång sjukdomskamp är det viktigt att ta sig tiden av att sörja- sorgens känsla går inte att sätta tid på- men den går att bearbeta och leds då till tacksamhetKiss

Sammanhangets sammanhang- yes  iadg jobbar jag i sammanhang där både cancerförbund och utsatt barn och kvinnor finns i fokus- och det skulle kunna vara så att slumpen tagit mig. Nu tror jag inte på slumpen, jag tror på att att vi alla tar våra steg. Steg antingen mer medvetna eller omedvetna- medetna steg har fört mig dit jag är idag. Det var inte första fokus att jobba för företag som gav mig detta fokuset- men mina fokus att äga min dag, mitt schema- jobba med kvalitetssäkrade produkter och faktiskt tjäna de pengar som ger mig större frihet i mitt liv, har lett mig till detta sammanhang, vilket är fantastiskt. Det har gett mig ett synsett, en tacksamhet över att vara i ett sammanhang där jag kan vara med att göra skillnadSmile För hur vi sen än vrider och vänder på det så är det skillnaden som gör skillnaden. Medetengör dina steg- hur påverkar de dig och andra..Kiss

Uppdukat för den som vill testa- Yes, jag jobbar så- du får alltid testa produkterna som du är intresserad avSmile

Min arbets bag- min roll up bag- enkelt tar inte mycket plats kan få plats över alltSmile

Utvecklad- produkter för alla hudtyperSmile här kan du finna mer

Japp- ovan mina arbetsverktyg som gör att jag också kan sitta här o blogga en tidig sndagsmorgon- Jag tror på att man ska skaffa sig det man vill i livet- det ör vårt egna ansvar att reflektera över om du har det så som du vill eller inte vill och i så fall vad DU behöver göra för att ta dig dit du vill- vilka verktyg och möjligheter har du som kan vara till din hjälp som du tidigare valt att låta bli att greppa- för mig tog det över 15 år.. vilket innebär det är aldrig försenyt och du kan alltid göra skillnadKiss