Samtalande med andra människor kan ibland göra mig påmind om hur bra jag har det idag efter att jag vågat gå utanför min trygghetszoon vad gäller yrke och jobb.
Helt klart var det inget helt självklart val för mig att sadla om till när jag valde min nya yrkesroll som fristående hudvårdskonsult. Hud. hudvårdsprodukter. makeup- hela detta område var inga direkt trivselord för mig som större delen av mitt vuxna liv haft acne och problemhud i ansiktet. Idag får jag nästan nypa mig i armen -Jag är SÅÅÅÅ tacksam över att jag vågade använda modet sadla om. Idag använder jag mina ärr i ansiktet som referens när jag föreläser. Min tacksamhet sträcker sig framför allt över att jag själv får bestämma över mina dagar- JAG bestämmer när var och hur jag ska arbeta. Jag sätter mitt egna arbetsschema och jag har ett syfte med mitt arbete - jag trivs!
Jag har den variation i mitt arbete som gör att mina arbetsdagar hela tiden känns som nytändande.  Lyckligt lottad absolut- när jag hör andra människor gnälla på chef och arbetstider, blir jag påmind om att jag har tagit steg utanför min trygghetssoon som lett mig till en bästa tillvaron för just mig