Sen tisdagskväll- tv:n ljudar av fotbollsmatch. Somarlovslediga barn vakna- Och jag, en energifylld entreprenör och mamma!Smile Utbildningsafton denna tisdag med mina kollegor i Mary kay- alltid tisdagar- och jag bara älskar tisdagar numera SmileKiss Det är så häftigt att tillhöra ett sammanhang av människor som träffas för att lära, peppa varandra och sig själva och dela med sog av produkttestande erfarenheter och möjlighet. Så häftigt känsla att leda och att vi alla tillsammans har kul Smile Ikväll kom jag hem alldeles hög av känslan som kvällen fotspa givit med kollegor och gäster. Tänk genom Mary kay kan jag leva min dröm- jag kan ta vara på sena kvällar och nätter och nyttja min kreativa odra utan att själv känna  stressen av att jag måste sova. Idag smakade jag på ordet lyxliv- och ja, jag lever mitt lyxliv- visst är det fräckt? :)
dagen idag började med tidig powerwalk genom finaste grönskande Lerum- yes, min fina hemkommun strålar av försommargrönska!Kiss Därefter heldags stillasittande i kommunfullmäktige- sånöjd med mig själv att nyttja tid till powerwalk- så att dagens icke rörelseaktiviteter fick en jämnare balans med rörelseKiss Om jag bara vill så finns tid- Har du någon gång hört dig själv säga till dig själv eller någon annan-klart jag vill men jag har inte tid.. Vi har alltid tid- samma tid per dygn varje dag- och vad vi stoppar in har vi ett val till- innebär att vi alltid har tid , om vi vill..Kiss Så skulle du också vilja testa fotspa med bästaste produkterna med resultat fin mjuka lena fötter, så skyll inte på tiden- skapa tid till att du vill det istället & meddela mig så får du testa fotspa helt kostnadsfrittSmile

 

Så tacksam över att jag har en fantastisk miljö att stega mina power walk i - Mitt bästa Lerum är fantastiskt!Smile

Kvalutetssäkrade produkter gör gott för huden - ett set av tre som vårdar tor och näringsfattig hud på bla händer och fötter och ger ett strålande mjukt lent och fint resultat

Fina mjuka fötter hos många kvinnor denna tisdagskväll i Lerums centrum Smile