Om 25 % av resultatet som vår hud har är beroende av vilka produkter vi använder på den,tja, då har jag missat detta i många år. acne finnar bölder pormaskar och vise versa om och om igen- olika produkter och sökande under många år- Resultat på huden- ärr och gropar. Idag frågar sig en del av mina mötare som mött mig under dessa år om jag fejkat min tidigare hud, för idag syns ärr inte alls på samma sätt som tidigare. ha ha- nej så är definitivt inte fallet- hade jag kunnat vara utan den problematiken som acne hud gav mig, hade jag på ett sett valt bort den. Dock ska tilläggas att dessa år har också format mig som person. Resultatet av det hudvårdsmärke som fungerar på min hud har också gett mig ett resultat att jag brinner för att låta andra med problemhud att testa dessa i mitt tycke mirakelprodukter- Det är idag mitt arbete och jag njuter.Kiss Tänk jag njuter idag av att vara en del i en bransch som på sitt sätt var tabubelagd för mig- jag avskydde verkligen allt som hade med hud och hudvårdsprodukter att göra- det gav mig bara problem kändes det som medans alla andra blomstrade i sin hud..Kiss

Mina acne år är idag ett minne- tack vare att jag vågade vara modig att återigen testa nya produkter. Klart är att jag har en känslighet i min hud- jag påverkas enormt av tex vår smutsiga luft- det tror jag allas vår hud gör och att den sliter oerhört på allas vår hud- dock tillhör jag skarans som direkt får en stor synbar acneprick utan skydd för smutsig luft.. Åren med acne har gett ett resultat att även om min hud idag är mjuk ellastisk, så finns ären där- dock genom att jag vårdar och sköter huden väl ger den vitaminar o rätt dos återfult så har ärren planats ut- för mig fantastiskt! och som sagt tänk att min acnehud är ett minne blottKiss

Vill du testa produkterna som gett detta fantastiska resultat på min hud- maila mig- så skickar jag dig gärna prover :)