Hur gör du för att bryta dina gamla invanda vanor och för att sätta nya? För visst tillhör du väl de innovativa människorna som vill ta sig vidare i livet, som vill ta sig till de bästa vanorna för just de själva..?
De finns alltid människor och situationer att skylla på för att DU inte kommer vidare- dock är dessa människor mer gjorda för att DU ska lära dig mer om dig själv- vill det sig riktigt illa kan du gå hela resten av ditt liv att reta dig på dessa människr och situationer utan någon som helst lärdom. Grämer du dig och går runt med irritationen eller sorg över dem o deras beteende kan det tom vara så att du hindrar din egna utveckling- kort sagt du begränsar ditt egna liv.. Och visst kan det tyckas korkat- personer eller situationer som jag inte är tillfreds med bestämmer över utvecklingen i ditt liv..

Surt sa citronen- och ja en citron är i mitt tycke mega sur- inget tillstånd vi människor bör efterlkna oavsett situation! Citonsur går bort, men citron gul- lär dig mer om dig själv så att DU sticker ut med stolthet över din egna person som citronen gör från de jämn grön röda andra frukter och grönsaker i diskarna i affärern. Utveckla dig själv från citronsurstadiet varje gång du känner känslan komma- bestäm dig för att DU då har någonting stort att lära om dig själv- checka situationen studera dig själv din känsla ditt handlande och resultatet av situationen- ta med dig lärdomen förvalta den väl och utveckla den i positiva ordalag!

Surt sa citronen, vilket inte ska efterliknas!Smile

PS! Att börja samverka med citroner genom att börja alla dagar med en halv pressad citron, på med hälften kallt vatten och hälften kokat- i med lite ingefära-kan göra insidan så god och stärkt!Kiss