Bland det bästa med mitt jobb idag är att så många fler än jag också kan arbeta som jag. Jag möjlighet att dela vidare min egna karriär kan man säga- fantastiskt! Ännu mer fantastiskt är att mitt jobb verkligen kan delas av ALLA. Jag kan erbjuda och öppna min dörr för alla- valet att börja jobba tillsammans med mig-Här skiljer sig mitt jobb både från de flesta arbetsplatser och jag skulle vilja säga- det vanlioga livet. Alla tjänster som söks idag har på något sätt olika kreterier för att du ska kunna få jobbet- lever du inte upp till dem- tja, då är dörren stängd för dig vad gäller den tjänsten eller den arbetsplatsen. I det vanliga livet- olika kreterier för olika sammankomster- för vissa är dörren öppna och för vissa är dörren stängd- eller kanske tom att man inte nämner att det finns en dörr..Wink I mitt jobb idag kan jag sortera bort helt och hållet allt sådant trams - jag kan verkligen öppna dörren åt alla- och jag vill verkligen jobba tillsammans med den breda massan- jag tror på sammarbete- och jag tror på teamwork och jag tror på att alla tillför något. I min bransch behövs ingen högskoleexamen eller meritlista- det finns en kreterie för dig som skulle vilja jobba med mig- det är att du är över 18 år. Att du sedan skulle vilja jobba tillsammans med mig är naturligtvis en stor fördelSmile Hur kan detta då ske? Jo i min bransch får du kontenuerlig utbildning- jag jobbar i ett säkrat system där du har möjlighet att lära dig ALLT- om du vill- Du får redan från start en grundutbildning som tar dig in i jobbet och sedan fylls utbildningarna på ju mer du jobbar på- för mig som karriärcoach - ett helt fantastiskt arbete att kunna rekomendera och erbjuda vidare.
Min egna referens är ju att jag själv sadlade om - japp, som den medelåldriga kvinna jag är- japp- 48 år, är att vara medelåldrig- jag tog ialllafall modet till mig och vågade sadla om - jag tog till mig informationen och det jag läste och vågade vara modig att förlita mig på den. Jag förlitade mig på att även jag- trots icke kunnande av branschen kunde lära mig jobbet- och mina vänner- snart 2 år senare- jag är så tacksam att idag kunna utveckla min arbetsgrupp både vad gäller antal, personligheter och geografiskt. Dret skulle kunna vara kreterier för vem som "platsar i min arbetsgrupp under de överskrifterna- men det är inte det- Jag öppnar istället upp- alla som vill är välkomna att jobba med migSmile Intresserad- maila mig  SmileSmile

Tänket kan du "låna till ditt liv- bestäm inte åt någon annan med det tänk och ego- du har ingen aning om vad hon eller han vill, när du tror att hon eller han inte vill- vad det sen än är. Lyssna inte heller på vad någon annan säger om att någon annan inte vill passar in eller inte kan. Den tron och uppfattningen är just den personens uppfattning och kanske inte alls är i linje vad personen det gäller kan eller vill. Öppna din dörr som Tommy Nilsson så vackert sjunger och mina vänner det ligger mycket i det. En öppen dörr skapar mer ljus och värme än en stängd dörr

För mig min arbetsbag- för mina kunder den perfekta travel bagen..

..innehållet i min bag.. mina arbetsverktyg: mina bästa produkter till för testande av ALLA

Koninuerliga utbildningar- japp- jag säger WOW vilket företag jag arbetar för-vilka fantastiska utbildningar jag har blivit erbjuden och som jag också valt att ta tillvara! Dessa har stärkt mig på alla plan i lika väl mitt yrkessamma jag som i mitt mer personliga jag

Midsommardagen bjöd på en alldeles fantastisk utesittarafton för den som hade möjlighet att vara utomhus- Min och andras flexibla odra bjöd på en riktigt mysig afton med dörren öppenSmile