Definitivt att Lotta återgigen gör en succesäsong på Liseberg- mitt i stans värsta regnande leverar hon tillsammans med artister så bra så att sommarvärmen som borde varit känns som den är :)
Funderar på drivkraft och mål- är det skillnad på vad storheter som Skärringer eller Engberg drivs av mot vad tex en Engare som jag drivs av? Tror inte att skillnaden är så stor - jag tror att alla och envar mår så mycket bättre presterar så mycket mer effektivitet och skapar sitt liv så mycket godare om vi hittar vår mening med livet- vårt varför - vårt mål- det gäller bara att ha mod och tålmodighet att ta reda på det.

Mitt mål- mitt varför mina ungar min almanacka- I många år snurrade jag runt detta- valde efter en slags ärvd trygghet- tills jag jag tog reda på vad jag ville och vad jag mådde bäst av- det är inte alltid det vi tror vi mår bäst av som vi mår bäst av..
Friheten att fylla mina dagar min almanack på ett sådant sätt som jag själv mår bäst av - är en drivkraft och ger upphov till ett stort välmående för migSmile Vad är ditt varför?

Goda samtal i dagen- en flexibel almanacka och rollen som sales direktor- ger mig många möjligheter till goda samtal och utvecklande av nya relationer- en mycket god yrkes rollKiss

.. så där ja- mörkare och jämnare igen..

.. färdig alldeles lagom för utbildningsstund- så kul att lära ut resan jag själv har gjortSmile

.. dagens middag - ja i frysdisken på Ica finns mycket för dagar då matstunden blir sen..

Men tänk en helt vanlig måndag i min almanacka har förlöpt- mellan varven har jag också servat kunder, haft kundkonsultation varit mamma och myst med 2 skollediga girls- mer sånt, tackKisslämnat in cyklar på lagning mm- när jag bestämmer över mina dagar hinner jag mer än vad jag tror..Smile

Härligt överraskad av finfin post idag- "diamater" och kort- tacksamheten är stor över att omge mig av människor som uppskattar och bekräftar mig i det jag gör- STORT TACK!!!Kiss

Nu mer soffhäng o mys med minstingenKissKiss